Home Actueel Archief Mondriaanfonds - Adviseurs beeldende kunst en erfgoed

Mondriaanfonds - Adviseurs beeldende kunst en erfgoed

21 juli 2016
Reageren tot: 16 september

Het Mondriaan Fonds zoekt adviseurs op het gebied van mobiel erfgoed, digitaal erfgoed, allrounders op het gebied van erfgoed, beeldhouwen/3D/mixed media of schilderkunst.

Het Mondriaan Fonds is het publieke stimuleringsfonds voor beeldende kunst en cultureel erfgoed. Aanvragen die bij het fonds binnenkomen worden voorgelegd aan deskundige externe adviseurs, die deze beoordelen en het bestuur adviseren. Kwaliteit is het leidend criterium bij de beoordeling.

Voor het beoordelen van deze aanvragen zoekt het fonds per 1 januari 2017 nieuwe leden voor zijn poule: beeldend kunstenaars, beschouwers, curatoren (al dan niet freelance) en andere bemiddelaars, wetenschappers of verzamelaars op het gebied van de beeldende kunst en/of erfgoed en vertegenwoordigers van musea en andere instellingen op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed. Dit betekent niet dat adviseurs per se werkzaam moeten zijn op voornoemde vakgebieden. Ook mensen die vanuit andere invalshoeken kunnen adviseren worden uitgenodigd te solliciteren.

Heeft u interesse om ons te adviseren? Solliciteren kan tot en met vrijdag 16 september 2016.

Meer informatie is te vinden op de website van het Mondriaanfonds

Terug