Home Actueel Stichting SKKEK - SKKEK zoekt nieuwe bestuursleden

Stichting SKKEK - SKKEK zoekt nieuwe bestuursleden

Stichting SKKEK - SKKEK zoekt nieuwe bestuursleden
26 maart 2018
Reageren tot: n.v.t.

SKKEK (StichtingKar, Kunst Educatie met Kwaliteit) is eind 2013 opgericht en timmert sindsdien hard aan de weg op het gebied van kunsteducatie voor alle doelgroepen, de combinatie van kunst-en techniek onderwijs en het hergebruik van restmaterialen en gereedschappen.

Projecten die door SKKEK sinds de start ontwikkeld, geiniteerd en uitgevoerd zijn, zijn Knutselketen, De Knutselkeet, De Creatieve Carrousel. 

Voor de verdere implementatie van het project De Knutselkeet zitten we op het moment in een aantal ontwikkeltrajecten met basisscholen via gelden van Compenta.

Daarnaast zijn we op het moment een locatie van het Walhallab (een jongerenwerkplaats in Zutphen) aan het opzetten in Groningen.

Bij SKKEK werken we alleen samen met free-lancers op projectbasis. Karianne Simmers is de vaste coordinator en motor van de stichting. Deels op vrijwillige, deels op freelance basis.

Het zittende bestuur, dat gedeeltelijk in januari is afgetreden, was drie jaar met name op zakelijk gebied een steun en toeverlaat. Door de enorme groei aan projecten is er nu meer behoefte aan expertise op de doelgebieden.

Meer informatie kunt u vinden op www.skkek.nl of via Karianne Simmers, 06-36163661

Mocht u een afspraak willen maken kan dat ook via Karianne of info@skkek.nl.

Terug