Home Actueel Nederlands Vioolconcours – Bestuursleden

Nederlands Vioolconcours – Bestuursleden

Nederlands Vioolconcours – Bestuursleden
26 februari 2018
Reageren tot: verlopen

Vanwege het aanstaande vertrek van de huidige penningmeester en om te kunnen voldoen aan het door het bestuur gewenste profiel, zijn we per direct op zoek naar twee nieuwe bestuursleden.

Penningmeester en Algemeen bestuurslid

Penningmeester
De penningmeester heeft een financiële of zakelijke achtergrond, kennis en inzicht in financiële processen, ervaring met financieel beleid van non-profit organisaties en ervaring in het werven van sponsoring en private inkomsten. Affiniteit met cultuur en talent is een pre. Zij of hij is eindverantwoordelijk voor het vaststellen van de jaarrekening, de btw-aangifte en andere financiële rapportages en weet de overige bestuurders te adviseren over financieel beleid en controle daarop. Als penningmeester bent u voorts verantwoordelijk voor de naleving van de Governance Code Cultuur op het gebied van deugdelijk financieel bestuur.

Algemeen bestuurslid
De Stichting Nederlandse Vioolconcoursen is op zoek naar een algemeen bestuurslid met executive ervaring en affiniteit met cultuur; een internationaal ondernemer, met een sterk ontwikkeld nationaal en internationaal netwerk en de kwaliteiten om actief bij te dragen aan het werven van sponsors en private gelden. Een strategisch meedenker met visie op financieel beleid. Zij of hij beweegt zich gemakkelijk in de top van het (inter-)nationale bedrijfsleven en de culturele sector. Affiniteit met cultuur en talent is een pré.

Meer informatie over de vacature: www.culturele-vacatures.nl

Meer informatie over de organisatie: http://www.nederlandsvioolconcours.nl/organisatie/ 

Terug