Home Actueel Het Mondriaanfonds - Regiomakelaars

Het Mondriaanfonds - Regiomakelaars

Het Mondriaanfonds - Regiomakelaars
11 april 2017
Reageren tot: Verlopen

Het Mondriaan Fonds begint vanaf dit voorjaar met het aanstellen van regiomakelaars. Zij krijgen een onderzoekende en stimulerende rol bij het bereiken van potentiële aanvragers en toekomstige commissieleden. Een andere taak is het signaleren van nieuwe initiatieven en actuele ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst en cultureel erfgoed.

Profiel 
Het Mondriaan Fonds zoekt iemand die zowel kunstenaars, (erfgoed)instellingen als opdrachtgevers aanspreekt en die over disciplines heen kan kijken, een groot netwerk heeft, contacten en vertrouwen heeft bij de doelgroepen, verbindingen weet te leggen en die relevante ontwikkelingen kan signaleren.

Taakomschrijving
Belangrijke taak zal zijn potentiële aanvragers te attenderen op de mogelijkheden die het Mondriaan Fonds te bieden heeft en om ontwikkelingen te signaleren. Hij/zij kan hen informeren welke mogelijkheden het fonds te bieden heeft en hen stimuleren te proberen van deze kansen gebruik te maken. In sommige gevallen zou de regiomakelaar ook partijen kunnen samenbrengen voor het indienen van een aanvraag. In alle gevallen moet duidelijk zijn dat de adviezen van de regiomakelaar los staan van het oordeel dat de adviescommissie van het Mondriaan Fonds uiteindelijk zal vellen. De regiomakelaar heeft geen eigen budget.
Lees meer.

Voor meer informatie over de functie, het honorarium, et cetera en voor suggesties/voordrachten van mogelijke kandidaten, kunt u contact opnemen met Mirjam Beerman (senior projectmedewerker relaties binnenland) m.beerman@mondriaanfonds.nl

Terug