Home Actueel Melkweg - Lid Raad van Toezicht

Melkweg - Lid Raad van Toezicht

Melkweg - Lid Raad van Toezicht
10 april 2017
Reageren tot: Verlopen

De Melkweg staat voor popcultuur in de breedste zin van het woord. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van de honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, exposities, films en festivals. In de Melkweg werken ongeveer 200 mensen. Met elkaar zorgen zij ervoor dat de ruim 400.000 bezoekers die de Melkweg jaarlijks trekt een onvergetelijke avond hebben. De Melkweg vraagt van haar medewerkers enthousiasme, inzet en flexibiliteit. Daar tegenover staat een dynamische en inspirerende werkomgeving met mooie programma's en leuke collega's.

Als lid van de Raad van Toezicht van de Melkweg help je de Bestuurder met het bepalen en vasthouden van de strategische koers van de Melkweg en onze rol als voorloper te blijven vervullen. Je voornaamste verantwoordelijkheid is de toezichthoudende rol op de algemene gang van zaken binnen de Melkweg.
Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd advies en breng je jouw professionele en maatschappelijke ervaring en netwerk mee om de lange termijn strategie vorm te helpen geven. 
De Melkweg zoekt een lid van de Raad van Toezicht die goed thuis is op het gebied van popcultuur en de trends die daarin spelen en de wensen van de 15-35 jarige doelgroep begrijpt. Je biedt ondersteuning bij het ontwikkelen van strategie die de historie van de Melkweg recht doet en tegelijkertijd hedendaagse sociale interacties een plek geeft. 

Meer informatie is te vinden op de website van de Melkweg.

Terug