Home Actueel IVAK, centrum voor kunst en cultuur - Bestuursleden

IVAK, centrum voor kunst en cultuur - Bestuursleden

06 februari 2017
Reageren tot: Verlopen

IVAK is het cultuur educatieve bedrijventerrein en hét centrum voor cultuureducatie en amateurkunst voor de inwoners van de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum. De gemeenschappelijke regeling IVAK is per 1 januari 2017 in liquidatie. Parallel aan dit proces wordt een privaatrechtelijke stichting opgezet, die cultuureducatie organiseert en faciliteert in de regio. De betrokken gemeenten blijven kunst- en cultuureducatie ondersteunen, middels een subsidierelatie met de Stichting IVAK.

De nieuwe Stichting IVAK i.o. zoekt per direct: Bestuursleden

Profiel

● Het bestuur draagt de eindverantwoordelijkheid over de Stichting IVAK i.o. Het Hoofd Cultuureducatie is verantwoordelijk voor de aan haar/hem gedelegeerde bevoegdheden en taken. Zij/hij geeft richting aan de organisatie, zorgt voor het verwerven, besteden en beheren van de middelen en voor het adequaat functioneren van de organisatie in het algemeen.
● Het bestuur toont een voor medewerkers, Hoofd Cultuureducatie en buitenwereld zichtbare betrokkenheid bij de organisatie.
● Het bestuur bepaalt zijn agenda en prioriteiten in overleg met het Hoofd Cultuureducatie.
● Het bestuur is verantwoordelijk voor zijn eigen functioneren en doet aan kritische (zelf)evaluatie, het bespreekt zijn functioneren jaarlijks buiten de aanwezigheid van het Hoofd Cultuureducatie.
● Het bestuur vergadert volgens vastgesteld schema, doorgaans zes keer per jaar.
● Het bestuur levert door inzet van kennis, ervaring, contacten en optreden een bijdrage aan de missie en doelstellingen van de stichting.

Meer informatie: http://www.ivak.net/vacature-bestuursleden/

Terug